Levering en afhaling

De prijzen die je bij Colifac in de winkel terugvindt, zijn inclusief montagekosten tenzij dit anders vermeld wordt op de prijskaart. In dat geval, zullen de montagekosten afhangen van het type meubel en de tijd die nodig is om dit meubel te monteren. Een slaapkamer zal bijvoorbeeld een andere montagekost hebben dan een eetkamer. Onze monteurs zijn echte vakmannen. Ze komen bij u langs in een team van 2 personen op een vooraf afgesproken datum en tijdsvenster. Ze nemen ook alle verpakking mee. Zo bent u zeker dat alles tiptop in orde is.

De transportkosten hangen af van de afstand tot de winkel en de verdieping waarop de meubels geleverd moeten worden. Deze kosten hangen ook af van de grootte van uw aankoop. Onze verkoopsadviseurs zullen u hierover duidelijk informeren bij het verkoopgesprek. 

Indien u de meubelen zelf wil meenemen, kan dat uiteraard ook. Als ze voorradig zijn op het moment van aankoop, kan u direct met de auto tot aan het afhaalmagazijn (tussen de gebouwen van Colifac & Krea) rijden. Daar zullen onze magazijniers u de juiste pakketten meegeven. Zijn de meubelen niet voorradig, dan brengen we u op de hoogte van zodra ze bij ons aankomen. U kan ze dan alsnog aan ons afhaalmagazijn ophalen. Afhalen kan op alle dagen van de week (ook zaterdag & zondag) behalve op dinsdag.

De aankopen die u bij Krea en Colifac doet, worden gegroepeerd en samen geleverd. Transportkosten worden dan ook maar één keer aangerekend.

U wilt graag van uw oude meubelen vanaf? 

Wij kunnen ze meenemen. Hiervoor betaalt u een vergoeding omdat ook wij de kosten voor de container moeten betalen. Als ze nog in goede staat zijn, kunt u altijd de kringloopwinkel in de buurt contacteren. Zo doet u er misschien nog iemand plezier mee!