FLEMISH TRADITION

Flemish Tradition
The Label of High Quality Craftmanship

Een label dat staat voor kwaliteit zonder toegevingen. Van boom tot afwerking, reeds meer dan 40 jaar gedragen door de handen van bezielde vakmensen. Artisanale klasse, uitmuntend vakmanschap: Flemish Tradition is kiezen voor een zitmeubel van hier, bestand tegen de tijd en bestemd voor een actieve levensstijl.

Vakmanschap en passie voor het vak zijn de steunpunten waarop de Vlaamse meubelkunst zich door de eeuwen heen ontwikkelde.
Deze lange traditie van superieure kwaliteit weerspiegelt zich in de hedendaagse collectie zetels en zitbanken met het keurmerk Flemish Tradition. De collectie bevat lederen en stoffen zetels die volledig op jouw wensen en interieur zijn afgestemd.

Het Flemish Tradition label produceert een ruime collectie zitbanken en zitmeubilair van topkwaliteit. Op elke zetel geldt een standaard garantie op mechanische en motorische onderdelen, uitgebreid met een kwaliteitsgarantie op de afwerking.

Omdat jouw zitcomfort van uitermate hoog belang is, worden de bestaande modellen volledig naar wens en zitgewoonten aangepast. Bij ieder model hoort dan ook een technische fiche die je verschillende opties aanbiedt.

Modellen van FLEMISH TRADITION