Hülsta

In 1940 vestigde Aloïs Hüls in Stadtlohn een meubelmakerij en daarmee legde hij het fundament voor de latere firma Hülsta. Het idee om de kwaliteit van de meubels in het middelpunt te plaatsen, begeleidde Hülsta op zijn weg om het bekendste Duitse en Europese meubelmerk te worden.

Tot vandaag staat het familiebedrijf Hülsta voor de hoogste kwaliteit, persoonlijkheid en verantwoording. Hülsta klanten waarderen het exclusieve design, de hoogwaardige materialen en de ambachtelijke perfectie. De meubels zijn geschikt voor alledaags gebruik en hebben een buitengewoon lange levensduur.

Bij Colifac ontdek je op woon-en slaapgebied steeds de nieuwste trends. De Hülsta waarden blijven in elk design bewaard: duurzame kwaliteit, vakmanschap en een onmiskenbare eigen stijl.

Onze teams bouwden een splinternieuwe Hülsta studio in Colifac, prachtige ruimtes ingericht met de beste programma's van Hülsta, gecombineerd met hun nieuwste collecties. Wij nodigen jullie van harte uit om opnieuw die prachtige collecties te komen ontdekken bij Colifac.

Producten van Hülsta

levertermijn: +8 wkn.
Bed lunis
L/B/H:200cm/180cm/0cm
Prijs op aanvraag
levertermijn: +8 wkn.
Salontafel ct 180
L/B/H:111cm/111cm/28.8cm
Prijs op aanvraag
levertermijn: +8 wkn.
Salontafel ct90
L/B/H:110cm/110cm/32cm
Prijs op aanvraag
levertermijn: +8 wkn.
Salontafel ct160 hulsta
L/B/H:80cm/80cm/26.3cm
Prijs op aanvraag