Wie zijn we?

Colifac en Krea ... twee woonwerelden, één adres!

De collectie van kwaliteitsmeubelen bij Colifac zal je verbazen.
Je vindt er een groot aanbod van salons, eetkamers, slaapkamers, bijmeubelen, relaxen, ... zowel in een tijdloze, landelijke stijl als met een moderne, strakke uitstraling.
Bovendien vind je er een nieuwe, grote accessoire-shop met vooral decoratie en textiel zoals sierkussens en plaids. 
De meubelprogramma's bij Colifac zijn zeer uitgebreid. Je hebt erg veel keuzemogelijkheden om de meubels samen te stellen naar jouw persoonlijke wensen. Ons ervaren Colifac team begeleidt je graag in die keuzes.

Bij Krea vind je betaalbare, trendy meubelen van goede kwaliteit: salons, eetkamers, tafels, stoelen, slaapkamers, kasten, ... Ook voor tal van accessoires kan je bij Krea terecht!
Kids zijn koning bij Krea: zij leven zich uit in het ballenbad terwijl de mama's en papa's de enorme afdeling baby- en jeugdkamers verkennen. Bovendien zorgen we ervoor dat bij Krea een groot deel van de meubelen op voorraad zijn. Zo kan je vaak je aangekochte meubels direct meenemen naar huis.

Bezoek hier alvast de website van Krea.

Kom zeker eens langs bij Colifac en bij Krea! Wedden dat je vindt wat je zoekt?

Vernieuwde winkel!

In 2016 - 2017 werd het Krea-gebouw vernieuwd.

Ook bij Colifac wordt er extra hard gewerkt. Niet alleen de binnenkant wordt volledig vernieuwd, ook de gevel en inkom kregen een nieuw jasje. En in het midden van de winkel, kan je nu even tot rust in een ruim, licht atrium met heel wat natuurlijke licht inval. 
We proberen van deze vernieuwde toonzaal een heus winkelparadijs te maken zodat jij er, in alle rust, tonnen interieur-inspiratie kan opdoen.

Momenteel zijn we druk bezig met de tweede fase van de winkelverbouwing. Colifac blijft open en het volledige aanbod blijft in de toonzaal staan zodat u hiervan geen hinder moet verwachten! Ons team staat bovendien altijd klaar om u te begeleiden naar de meubels en accessoires die u zoekt!  

Hopelijk mogen we ook jou binnenkort welkom heten in onze vernieuwde winkels!