Wie zijn we?

Colifac en Krea ... twee woonwerelden, één adres!

De collectie van kwaliteitsmeubelen bij Colifac zal je verbazen.
Je vindt er een groot aanbod van salons, eetkamers, slaapkamers, bijmeubelen, relaxen, ... zowel in een tijdloze, landelijke stijl als met een moderne, strakke uitstraling.
Bovendien vind je er een nieuwe, grote accessoire-shop met verlichting, decoratie en textiel zoals sierkussens en plaids. 
De meubelprogramma's bij Colifac zijn zeer uitgebreid. Je hebt erg veel keuzemogelijkheden om de meubels samen te stellen naar jouw persoonlijke wensen. Ons Colifac team begeleidt je graag in die keuzes.

Bij Krea vind je betaalbare, trendy meubelen van goede kwaliteit: salons, eetkamers, tafels, stoelen, slaapkamers, kasten, ... Ook voor tal van accessoires kan je bij Krea terecht!
Kids zijn koning bij Krea: zij leven zich uit in het ballenbad terwijl de mama's en papa's de enorme afdeling baby- en jeugdkamers verkennen. Bovendien zorgen we ervoor dat bij Krea een groot deel van de meubelen op voorraad zijn. Zo kan je vaak je aangekochte meubels direct meenemen naar huis.

Bezoek hier alvast de website van Krea.

Kom zeker eens langs bij Colifac en bij Krea! Wedden dat je vindt wat je zoekt?

Vernieuwde winkels!

Krea werd binnenin vernieuwd in 2017. 

Bij Colifac werd er ook extra hard gewerkt. Niet alleen de binnenkant is volledig vernieuwd, ook de gevel en inkom kregen een nieuw jasje. Nu kan je, in het midden van de winkel, even tot rust in een ruim, licht atrium met heel wat natuurlijke licht inval. 
We werken er elke dag aan om van deze vernieuwde toonzaal een heus winkelparadijs te maken zodat jij er, in alle rust, tonnen interieur-inspiratie kan opdoen.

Hopelijk mogen we ook jou binnenkort welkom heten in onze vernieuwde winkels!