Ben jij klaar voor de feestdagen?

Image
Klaar voor de feestdagen?

Een cadeau voor elk budget!

Op zoek naar leuke cadeautjes voor een klein budget? Of mag het toch iets meer zijn? Ontdek hieronder onze geschenken voor elk budget.

De leukste cadeautjes en de mooiste tafeldekking... Die vind je bij Krea en Colifac in Sint-Niklaas!

Opeens is de kerstperiode daar: gezellig samen zijn, lekker eten en natuurlijk.. cadeautjes! Kan jij wat inspiratie gebruiken voor een mooie tafeldekking? Bij Krea en Colifac vind je de leukste woonaccessoires en decoratie voor elk interieur. Zo tover jij jouw tafel om tot een feestelijk geheel met de keukenaccessoires bij Krea en de mooiste decoratie bij Colifac

En ben je ook nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom (of gewoon voor jezelf)? Ook daarvoor vind je bij Krea en Colifac vast wel je zin. Zo kies je bij Krea uit een grote collectie aan woonaccessoires, woontextiel, bad-, bed-, en keukenaccessoires en verlichting! Bij Colifac vind je de gezelligste decoratie en hippe items van de grootste merken. Kom dus zeker eens langs of shop online!

Zoek je liever zelf het perfecte cadeau?

Bij Colifac vind je tal van decoratie, accessoires en verlichting! Klik op onderstaande knop en ontdek alle artikelen in de categorieën woondecoratie, woontextiel, tapijten, kapstokken en keukenaccessoires! 

Bekijk alle accessoires

Laat je de ontvanger liever zelf kiezen?

Liever een cadeau dat de ontvanger zelf met veel zorg kan kiezen? Ga dan voor een cadeaubon! Deze zijn 1 jaar geldig in beide woonwinkels.

Bekijk onze cadeaubonnen

Nu ook -10% korting op alle verlichting!

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje dat extra sfeer in huis brengt? Tijdens de donkere wintermaanden is het altijd fijn wat extra licht in sfeer in huis te brengen. Bovendien krijg je t.e.m. 31 december -10% korting op alle verlichting!