Klantenservice

Bij Colifac streven we ernaar om al onze klanten de best mogelijke service te garanderen doorheen het hele proces van meubels kiezen, aankopen en gebruiken. 

Voor

Deze service start nog voor de meubels in onze toonzaal terecht komen. Bij de aankoop van onze collecties, gaan we telkens weer op zoek naar meubelen van zeer goede kwaliteit, met een prachtige uitstraling en dat binnen verschillende prijscategoriën. Voor ons is het toepassen van een correcte prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk. Bij Colifac steunen we op lange termijn relaties met belangrijke leveranciers in de interieurwereld. Door deze partnerships kunnen wij telkens de nieuwste modellen van deze ervaren meubelfabrikanten voorstellen. Samen focussen we op kwaliteit en volgen we de nieuwste trends op de voet. Zo garanderen we de kwaliteit en de duurzaamheid die u zoekt.

Tijdens

Ook tijdens het winkelen, staat het Colifac-team klaar om u met raad en daad bij te staan. Interieurkeuzes zijn vaak niet gemakkelijk. U houdt rekening met heel wat verschillende aspecten: de stijl, de kleuren, de materialen, de afmetingen, ... En de grootste vraag blijft: zal dit nu goed passen in mijn unieke, gezellige thuis?
Wij staan klaar om u hierbij te helpen !
Wil u kleuradvies? Heeft u graag wat meer informatie over bepaalde meubelprogramma's of zou u graag een 3D tekening zien van uw ideale Hülsta-wandmeubel of ROM salon? Het Colifac-verkoopteam denkt graag met u mee over die verschillende keuzemogelijkheden en begeleidt u op een professionnele manier in dat beslissinsproces. 

Na

Maar ook na de aankoop kan u op ons rekenen.
Heeft u vragen in verband met een lopende bestelling? Contacteer ons dan gerust via dit contactformulier. Vermeld uw verkoopsnummer zodat we direct weten over welke bestelling het gaat.  

U kan bij Colifac voor een thuislevering kiezen. Dan zullen onze ervaren chauffeurs de meubelen bij u thuis afzetten. Als u dat graag wil, kunnen ze zelfs voor u monteren. Hier wordt dan wel een transport en/of montagevergoeding voor aangerekend. Neem contact op met onze leveringsdienst indien u hier meer informatie over wil. Dat kan via dit contactformulier of op het nummer: 03 760 18 53

Maar ook daarna... heeft u na de montage nog een vraag of een opmerking? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze ervaren service-medewerkers kennen het reilen en zeilen van de meubelsector als geen ander en zullen hun uiterste best doen om uw vraag of opmerking gepast te beantwoorden. Contacteer hen hier of bel naar het nummer: 03 780 35 64.