20

20

Eiken eetkamer met heel veel keuzemogelijkheden.

Deze eetkamer heeft een stijlvolle uitstraling op niveau. De stijlen met hoeken in verstek gecombineerd met de strakke fronten geven het meubel een eigentijdse uitstraling. De deuren en laden hebben geïntegreerde grepen die een eenheid vormen met de ruimte om het front.

De collectie heeft veel mogelijkheden in indelingen en maatvoeringen. De TV-dressoirs en lage dressoirs zijn te leveren als hangend meubel of met terugliggende plint van 4cm hoog, net als de andere meubelen.

Canyon wordt gemaakt van gefineerd eiken met een rustige uitstraling. Alle laden zijn volledig uittrekbaar. Canyon wordt ordergestuurd geproduceerd, daardoor zijn maataanpassingen of afwijkende indelingen mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

De draairichting van de deuren worden gemonteerd zoals in de brochure vermeld staat. Op verzoek kan dit worden aangepast.

Zoals u kan zien hebt u talrijke keuzemogelijkheden voor dit model. TV-dressoirs, lage en hoge dressoirs, middelhoge kasten, hoge kasten, opzetkasten, roomdividers, boekenplanken, salontafels en bijzettafels.

Kom naar onze Colifac woonwinkel en vraag één van onze interieuradviseurs om u te helpen de juiste kasten samen te stellen.

Merk
Eigenschappen
Woonstijl Modern, hedendaags
Materiaal Hout
Materiaal accent Geen
Andere variaties mogelijk Ja, meerdere kleuren en afmetingen mogelijk
Locatie in de winkel Colifac designmerken
Referentie
46807_20