FONIS

FONIS

Rechtlijnigheid in pure elegantie.

FONIS staat voor kleur, vorm en functie - en voor een bijzonder rank effect.
Mooie rompen, die zich versmallen tot slank frame, ranke omrandingen, vloeiende overgangen en matte lakken creëren een zachte lichtheid en een luxueuze ambiance.

Om dit voortreffelijke design consequent na te leven, bezitten FONIS meubelen geen handgrepen. Deuren en laden kunnen eenvoudig worden geopend met de push-to-open-technologie. De sponningen zijn bovendien van hoogwaardige scharnieren voorzien, die een zeer lange levensduur hebben. Bijzonder elegant ogen de glasdeuren zonder beslag, die zich in een slank aluminiumframe presenteren en bijna onzichtbare deurscharnieren hebben. Een speciaal kenmerk van de FONIS serie is het T-vormige frame, dat optisch in het meubel is geïntegreerd en stijlvol het dekblad doorsnijdt.

 

Of klassieke lak puurwit, lak grijs of één van de andere moderne kleuren, de FONIS serie is uitermate geschikt om een harmonieuze inrichting te creëren of door een kleurverandering spannende, maar toch discrete accenten te zetten. Dankzij het NCS kleursysteem is het ook mogelijk de FONIS meubelen in één van de 2000 kleurtinten te laten produceren. Indirecte led-verlichtingselementen presenteren zowel de FONIS combinaties als de solisten in het juiste licht.

Kom naar onze Colifac woonwinkel. Ons team interieuradviseurs begeleidt u graag bij uw zoektocht naar het juiste meubel voor uw interieur.

Merk
Eigenschappen
Woonstijl Modern, hedendaags
Materiaal Glas
Materiaal accent Keramiek
Andere variaties mogelijk Ja, meerdere kleuren en afmetingen mogelijk
Locatie in de winkel Colifac designmerken
Referentie
44942_FONIS